Coronasnelteststraat geopend op maandag 09 November 2020 op Agriport

BGN Nieuws van 09-11-2020

Agriport-Middenmeer – Twee ondernemers van Agriport (Nico Knibbe en Joep Kieft)  hebben vanaf maandag 9 november 2020 een coronasnelteststraat langs de A7 bij Agriport geopend.

 Er wordt gebruik gemaakt van een, door het RIVM goedgekeurde, coronasneltest. De test wordt afgenomen door medewerkers die geschoold zijn door een medisch specialist. Binnen 15 minuten is de uitslag bekend. 

‘’We hebben als ondernemers direct te maken met de gevolgen van het Covid-19 virus en medewerkers die getest moeten worden zijn soms 5 dagen niet inzetbaar. We zijn geïnspireerd door een ondernemer uit Flevoland die meerdere teststraten heeft, en sinds kort werken we nauw samen. We merken dat er ook in onze regio veel behoefte is aan een snelle test uitslag dus we hebben het initiatief genomen om vroegtijdig RIVM goedgekeurde testen te kopen’’, aldus de initiatiefnemers. De twee ondernemers zien een grote vraag in de regio. Alleen al op Agriport werken op de datacenters, de glastuinbouwbedrijven en alle bedrijven daaromheen al ca 4.000 mensen. Werkgevers en werknemers willen zekerheid en zijn allemaal zoekende. Maar initiatiefnemers richten zich op alle ondernemers in de Kop van Noord-Holland.
Alles is erop gericht om de mensen vakkundig en zo snel mogelijk te helpen. Via de website sneltestuitslag.nl kunnen mensen met coronaklachten een keuze maken bij de gewenste locatie en het tijdstip. Na 15 minuten krijgt men digitaal de uitslag. Bedrijven en instanties kunnen zich ook aanmelden en meerdere testen kopen zodat medewerkers met klachten direct terecht kunnen.
De teststraat op Agriport is op werkdagen geopend van 8.00 tot 20:00 uur en op zaterdag tot 16:00 uur. 

Adres:
Bedrijventerrein Agriport
Koggenrandweg 8
1775 RG Middenmeer

Een test bedraagt slechts € 75,00.
info@sneltestuitslag.nl (mailto:info@sneltestuitslag.nl)

www.sneltestuitslag.nl (http://www.sneltestuitslag.nl)

Bron: Sneltestuitslag.nl (http://www.sneltestuitslg.nl)

Knipsel Knipsel