Muziekproject Samen Voorwaarts

ingevoerd op 23-05-2019

Na het succes van afgelopen jaren zijn we ook dit jaar weer begonnen met een Muziekproject op de Marinx. Groep 5 heeft twee gastlessen gehad van onze dirigent op de vrijdagochtend 10 en 17 mei. Groep 6 heeft ook een gastles gehad op 17 mei.

Binnenkort willen we ook weer gaan starten op de St. Jansschool in Waarland.

Voor de kinderen die enthousast zijn geworden bieden wij gratis proeflessen aan op 24/06, 1/07 en 8/07 2019. En we hopen dat ze met het buitenconcert op 8 juli in ’t Veld al wat kunnen laten horen! Deze avond zal ook onze jeugd van zich laten horen met ons jeugdorkest Junior Stars.

De lessen zullen gegeven worden op de maandagmiddag, de exacte tijd volgt nog. De locatie is Dorpshuis Harmonie in ’t Veld (onder voorbehoud). Dit heeft te maken met het aantal aanmeldingen dat we binnenkrijgen.

Na de zomervakantie zal er ook gestart worden met een soort muzikale basisvorming. De leerlingen die dan nog steeds enthousiast zij, krijgen dan een jaar lang muzieklessen aangeboden en krijgen hierbij ook een instrument in bruikleen. De kosten hiervoor zullen € 110,- bedragen. Hierover volgt later nog meer informatie.

Wist u al dat muziek slim maakt? Neem eens een kijkje op www.muziekmaaktslim.nl (http://www.muziekmaaktslim.nl)

Heet u verdere vragen aan ons dan kunt u contact opnemen via de mail: muziekprojectsvw@outlook.com (mailto:muziekprojectsvw@outlook.com) of telefonisch 0226-423762.

Hieronder treft u de download van de informatiefolder en het opgave formulier aan.

bugel 2 bugel 2
Trompet Trompet
13779858-colored-stave-with-kids-singing 13779858-colored-stave-with-kids-singing