Opgeschort tm nov. 2021 Openbare Leesbijeenkomst HET KENNIS BOEK elke Zaterdagmorgen om 10.00 uur!

ingevoerd op 30-04-2021

                          ”Unificatie, Vrede, Vriendschap, Broeder/Zusterschap

                                         en Onvoorwaardelijke Liefde”.

                                         EEN flinke Ontwikkeling Stap

                           VAN INDIVIDUEEL - NAAR UNIVERSEEL BEWUSTZIJN

                                              KOM - KOM - KOM

                           EEN DIRECTE OPROEP VAN HET UNIVERSUM

            Moge de gehele mensheid elkaar Accepteren en zich Verenigen

 

                                               HET KENNIS BOEK

                    Nodigt ons uit de breinstap te maken op weg naar een

                             liefdevolle samenwerking vanuit het HART

                                       gaat onverminderd door. 

 

                                   OPENBARE LEESBIJEENKOMSTEN 

                                       zijn opgeschort tot en met juni

                           ELKE ZATERDAG van 10.00 - 12.00 uur

                                    Aanvang 9.45 uur, of eerder

                                   Na afloop kopje thee of koffie

                                        Kosteloos bij te wonen

 

vanaf december 2020 - hebben we helaas geen openbare bijeenkomsten meer kunnen houden.  Nu werken we individueel vanuit huis, met vooraf een tel. connectie ronde, dinsdag met de Raad en vrijdag met de 3 Bloemgroepen in connectie met het hoofdcentrum in Istanboel.  

 

Brandpunt Schagen

Grotewallerweg 30 1742 NM.  T. 0224 216 001  M. 06  201 66 293 (Anneke)

RaadBloemen21 Reflectie Focus Schagen, RaadBloem Koedijk - Broek op Langedijk - Schagen vormen een magnetisch Veld, Reflecteren de Unificatie van Broeder/Zusterschap en helpen de positieve ontwikkelingen in alle Velden en de Bewustzijn vooruitgang van de mensheid door de reflecties die ze uitvoeren op het Magnetische Veld van ons land.

 
INFO & AANMELDING:

CO3 RAAD   * Ria * Sylvia * Anneke 

Ria van Schagen                 T. 0226 313 812   M. 06  309 383 50  
                                          E. rvanschagen@hetnet.nl
Sylvia Klaver                       M. 06 40 51 26 26
                                          E. sylviaklaver@gmail.com 
Anneke de Koning              T. 0224 - 216 001 M. 06 - 201 66 293
                                          E: info@annekedekoning.nl

Welkom 
Na de test periode. Begroeten we je graag op een Openbare Leesbijeenkomst, die je zo nu en dan of structureel kunt bezoeken. Je aanwezigheid maakt een wezenlijk verschil!

 

KOM - KOM - KOM  

ONTDEK DE SAMENHANG TUSSEN  - LIEFDE EN EVOLUTIE  - SPIRITUALITEIT EN TECHNOLOGIE  - HOE BEZORGDHEID IS AANGESLOTEN OP GELUK

Een hoofdstuk wordt gelezen, toegelicht en vragen kunnen worden gesteld. Het unieke is dat tijdens het lezen er een ongekend hoge energie vrijkomt, die negativiteit neutraliseert en vrede en eenwording werkelijkheid kan worden.

 

MOGEN MENSEN ELKAAR ACCEPTEREN EN VERENIGEN
Alles veranderd in positieve zin, zodra we beseffen dat we Kosmische Mensen zijn en die Wetenschap weten te bundelen. Om de waarheid te vatten van Universele Totaliteit.
Het Kennis Boek en haar programma’s is, vanuit Vrede en Acceptatie, daarin een prachtige leidraad van samenwerking vanuit een holistische bewustzijn.

Het Kennis Boek loodst ons via de huidige overgangsperiode naar de Gouden Tijd. In deze nieuwe fase in onze evolutie te bereiken, is het nodig dat we hogere kosmische energieën aantrekken. Het Kennis Boek en haar programma’s maakt dit mogelijk. 
 

Brandpunt bezoek
Het Brandpunt biedt je de gelegenheid om met de frequentie van het Kennis Boek kennis te maken, waardoor je in de gelegenheid bent om de volledige energie van het uitgesproken hoofdstuk (fascikel) tot je te nemen.

Aansluiting
Tijdens deze bijeenkomst sluiten we als groep aan op het Universele Aura veld. Daarom is het van belang een kwartier voor aanvang van de bijeenkomst daadwerkelijk aanwezig te zijn. Indien je inschat te laat te komen, bel je dat door op een v/d 06 nummers.
Dan wachten we nog 15 minuten, als dat alsnog niet lukt, dan laten we de buitendeur open, kom dan zachtjes binnen en sluit je alsnog aan.

 

Introductie set
Indien je de afgelopen tijd een introductie set van Het Kennis Boek hebt ontvangen of gewoon belangstelling hebt voor Het Kennis Boek nodigen wij je van harte uit voor het bijwonen van de Openbare Leesbijeenkomst.

 

Woord en Daad; door in het studieprogramma van Het Kennis Boek te stappen maak je een daadwerkelijk evolutionaire stap voor jezelf en de mensheid. Stap je, met toestemming van Kosmos in het studie programma in bij een van de Zon-Leraren van Brandpunt Schagen, dan schrijf je het Boek in 62 weken over, ben je 2 uur aanwezig op de vrijdag en 2 uur op de zaterdagmorgen. Fijn om samen op weg te gaan voor een nieuwe wereld vol mogelijkheden en het oude achter ons te laten. Fijn met je te spreken over de mogelijkheden van aansluiting.

 

Link nader info link: 

www.dkb-mevlana.org.tr

Het Kennis Boek sept. 2017 Het Kennis Boek sept. 2017
Logo Wereld Broederschap Unie Vereniging van Nederland (kleine kader) Logo Wereld Broederschap Unie Vereniging van Nederland (kleine kader)